Eκτός MSCI Greece βρέθηκε η μετοχή της Metlen Energy & Metals, όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της αλλαγής της κύριας διαπραγμάτευσής της, ενώ στον Small Cap του MSCI Greece εντάσσονται οι μετοχές των Cenergy και Viohalco.


Με την αλλαγή στον βασικό δείκτη (MSCI Greece Standard Index) περιλαμβάνονται πλέον 8 μετοχές: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ και Jumbo.
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 24 Νοεμβρίου μετά την ολοκλήρωση της χρηματιστηριακής συνεδρίασης, ή διαφορετικά με έναρξη ισχύος (effective date) την 25η Νοεμβρίου.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















