«Τυφλό» (;) το Samsung Galaxy S5 – έρχεται και το G3 από την LG

«Τυφλό» (;) το Samsung Galaxy S5 – έρχεται και το G3 από την LG
 H 24η Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την Samsungη νέα ναυαρχίδα GalaxyS5, πλησιάζει. Και όσο πλησιάζει, τόσο πληθαίνουν και οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Πάντως, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν ενδιαφέρον καθώς εκτός από την Appleπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Iphone 6, ήδη εντείνεται η φημολογία για την έλευση του G3 (μήπως πρέπει να βρουν άλλο όνομα;) από την LG.

Οι αρχικές πληροφορίες που έφερναν την Samsungνα εξοπλίζει το S5 με μηχανισμό ανάγνωσης της ίριδας του ματιού, φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται. Οι κορεάτες φαίνεται ότι θα προτιμήσουν τη συνταγή της Appleεφοδιάζοντας τη νέα τους ναυαρχίδα με μια συσκευή ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος. Λίγες ημέρες υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, ένας μηχανισμός ασφαλείας φαίνεται ότι θα υπάρχει.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στην οθόνη του νέου κινητού. Χαμός από τηλεγραφήματα και σε αυτό το επίπεδο. Θα μείνει τελικώς η Samsungσε μια fullHDοθόνη με ανάλυση 1080 pixelsή να ανέβει στα 2560 επί 1440 (οθόνη WQHD). Οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν θα γίνει το μεγάλο βήμα σε αυτή τη φάση διότι το κόστος μιας τέτοιας οθόνης είναι υψηλό κάτι που θα επηρεάσει και την τιμή λιανικής. Έλα όμως που η LGφέρεται έτοιμη να εφοδιάσει το δικό της G3 με την οθόνη WQHDγια να κάνει τη διαφορά.

Όλο αυτό το σήριαλ έχει το ενδιαφέρον του ειδικά αν είστε λάτρεις των smartphones. Και καλά είναι όλα αυτά, αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε και πόσα θα μας ζητήσουν για την αγορά μιας τέτοιας συσκευής. Έχουν μειωθεί και οι επιδοτήσεις από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα να είναι πολλά τα ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ