Η έκπληξη της Samsung στις 23 Φεβρουαρίου

Η έκπληξη της Samsung στις 23 Φεβρουαρίου
Με κομμένη την ανάσα οι θαυμαστές της τεχνολογίας Samsung αναμένουν την 23η Φεβρουαρίου και στοιχηματίζουν.

Τι θα παρουσιάσει η κορεάτικη εταιρία στο Mobile World Congress τη μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στον κόσμοπου γίνεται στη Βαρκελώνη; Το νέο Samsung Galaxy Note 3 Neo/Lite ή το Galaxy S5;
Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για τα αποκαλυπτήρια του νέου Galaxy S5 το οποίο μάλιστα θα διατεθεί σε ίδια τιμή με τον προκάτοχό του το S4 δηλαδή τα 750 Ευρώ περίπου.
Πάντως στέλεχος της εταιρίας ανέφερε ότι στο διάσημο site gsmarena ότι θα λανσάρει το νέο κινητό μέχρι τον Απρίλιο αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο το προϊόν να παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιο χωρίς ωστόσο να αποκλείει τίποτα για τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο ίδιος πάντως προαναγγέλλει ότι το S5 θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και δεν θα μοιάζει με το S4. Και αυτό διότι το λανσάρισμα του S4 δεν έφερε για την εταιρία τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς έμοιαζε με το S3.
Πάντως η Samsung αν δεν κάνει τη μεγάλη έκπληξη είναι βέβαιο ότι θα αποκαλύψει το Samsung Galaxy Note 3 Neo/Lite το οποίο αναμένεται να έχει οθόνη 5,7 ιντσών , επεξεργαστή 2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon στο μοντέλο 4G και 3GB RAM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ