Στις 15 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, στην είσοδο της εργασίας του θύματος, στην Καλλιθέα.
Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης, αναφέρει το ΑΜΠΕ.
Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη κατηγορούμενη
Τόσο οι δικαστές του Συμβουλίου, όσο και ο εισηγητής εισαγγελέας, έκριναν ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί της 36χρονης, η οποία σχεδόν έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή της, αποδέχθηκε σε συμπληρωματική απολογία της την επίθεση που οργάνωσε σε βάρος της συντοπίτισσάς της Ιωάννας, ισχυριζόμενη ωστόσο ότι η πρόθεσή της ήταν να την τραυματίσει και όχι να τη σκοτώσει, θέση βάσει της οποίας ζήτησε την επιεικέστερη κατηγορία της σωματικής βλάβης. «Σκοπός της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει το θύμα» αναφέρεται στο βούλευμα, κρίση που αιτιολογείται κυρίως από την ποσότητα, αλλά και την πυκνότητα του καυστικού υγρού που πέταξε εναντίον της 35χρονης.
Ο προσδιορισμός της δίκης της βρίσκει το θύμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης εγκαυματιών στη Γαλλία και ενώ έχει υποβληθεί ήδη στην Ελλάδα σε εννέα χειρουργεία.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















