Την Δευτέρα, στις 4 Μαΐου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ λόγω πρωτομαγιάς, ενώ τέλος την Παρασκευή στις 8 Μαΐου θα πληρωθούν οι νέοι συνταξιούχοι του Δημοσίου.
Τέλος υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή των συντάξεων του ΙΚΑ ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση κάποιων ωρών με πληροφορίες να την συσχετίζουν με τη δυσκολία που υπήρξε στο να συγκεντρωθεί το ποσό.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















