Ανάλογο ερώτημα των ημερών, εάν η Dimand θα ανακοινώσει την πώληση του Πύργου Πειραιά πριν την Πρωτοχρονιά ή μέσα στον Ιανουάριο 2026.
Αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε η σχετική διαδικασία είναι στις τελευταίες λεπτομέρειες, με λίγο ως πολύ γνωστή την συστημική τράπεζα που συζητά καιρό τώρα με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















