Νέα επιχειρησιακή σύμβαση υπέγραψαν Αlpha Bank και εργαζόμενοι

Νέα επιχειρησιακή σύμβαση υπέγραψαν Αlpha Bank και εργαζόμενοι
Στην υπογραφή νέας διετούς επιχειρησιακής σύμβασης καθώς και στην υπογραφή νέου ενιαίου κανονισμού προχώρησαν ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank και η διοίκηση της Τράπεζας.

Έτσι η Alpha Bank γίνεται η πρώτη τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης, που προχωρά στην υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης και μάλιστα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, αν λάβει κανείς υπόψη του το περιβάλλον μέσα στο οποίο επετεύχθη η συμφωνία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκιάτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και δικαιωμένος. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα και την οικονομία, κατορθώσαμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων. Δεν υποκύψαμε ούτε σε εκβιαστικά διλλήματα, ούτε μπήκαμε στον πειρασμό να υψώσουμε «σημαίες επανάστασης» βάζοντας τον προσωπικό μας όφελος πάνω από το συνολικό. Με σύνεση, υπομονή και επιμονή για σχεδόν 50 ημέρες προσπαθήσαμε με την διοίκηση της Τράπεζας να βρούμε κοινά αποδεκτή λύση. Το σημερινό αποτέλεσμα μας δικαιώνει πλήρως και αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων στην Τράπεζα, εκείνους που για λόγους συνδικαλιστικής επιβίωσης εμπορεύονταν την καταστροφή.»

Τα επιδόματα και τους μισθούς όπως διαμορφώνονται μετά την υπογραφή της σύμβασης μπορείτε να τα δείτεεδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ