Νέοι σύμμαχοι στο πλευρό της Attica Bank

Νέοι σύμμαχοι στο πλευρό της Attica Bank
Στη σύναψη σημαντικών συμφωνιών με μεγάλους διεθνείς χρηματοοικονομικούς Οίκους όπως η UBS, η PwC και η Clayton προχωρά η Attica Bank. 


Με τη στήριξη μεγάλων διεθνών Χρηματοοικονομικών Οίκων και Συμβούλων, όπως η UBS, η PwC και η Clayton, κινεί τη διαδικασία άντλησης νέων κεφαλαίων και την αναζήτηση του κατάλληλου, για τον βασικό μέτοχο της Τράπεζας, στρατηγικού εταίρου.

Η Τράπεζα έτσι, εντάσσεται δυναμικά στο κάδρο της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας.
Ταυτόχρονα, η συνεργασία αυτή αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης προς την στρατηγική που έχει χαράξει η Διοίκηση, η οποία θέλει την Attica Bank να διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο τραπεζικό σύστημα που διαμορφώνεται.

Βασικό όπλο της Τράπεζας είναι ο επιχειρηματικός της σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων δημιουργίας εσωτερικού κεφαλαίου , γεγονός που σε συνδυασμό με την σχεδιαζόμενη ενίσχυση των ίδιω κεφαλαίων της αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ήδη θετική εικόνα της.

Τέλος στόχος είναι η δημιουργία ενός μετοχικού σχήματος που θα πλαισιώνει το ΤΣΜΕΔΕ, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η τεχνογνωσία αλλά και η δυναμική που διαθέτει η Τράπεζα. Άλλωστε η μόνιμη επωδός της Διοίκησης είναι ότι «η Attica Bank θα συνεχίσει τη δυναμική και αυτόνομη πορεία της.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ