Χωρίς φακούς Carl Zeiss τα μελλοντικά smartphones της Nokia

Χωρίς φακούς Carl Zeiss τα μελλοντικά smartphones της Nokia
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα των τελευταίων μηνών, αλλά και στην MWC 2017, ήταν η μεγάλη επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphones. Η εταιρεία ανακοίνωσε σε συνεργασία με την HMD τα Nokia 5, Nokia 3 και Nokia 3310.

Πολλοί από τους fans της θέλουν να δουν την παλιά Nokia που ήταν στην κορυφή και χαρακτηριστικά που μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι σχεδιάζει να ανακοινώσει στο μέλλον, αλλά σίγουρα τα μελλοντικά κινητά της δεν θα έχουν φακούς Carl Zeiss. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο από tweet της Nokia Mobile μέσα από το οποίο αναφέρει ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία Carl Zeiss. Δεν θα χρησιμοποιείται ούτε η τεχνολογία PureView που ήταν αποκλειστικά στα Nokia smartphones και να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα πράγματα που επέλεξε να κρατήσει η Microsoft όταν πούλησε τη Nokia.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα δούμε ένα νέο Lumia 1020, όπως είδαμε για παράδειγμα το ανανεωμένο Nokia 3310, όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να έρθει κάποιο κινητό με επίσης εντυπωσιακή κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ