Η Intrafashion (Pink Woman) εξαγοράζει την Axel Accessories

Η Intrafashion (Pink Woman) εξαγοράζει την Axel Accessories

Στην υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Axel Accessories από τον όμιλο Intrafashion ABEE (Pink Woman), μετά την επιτυχή ολοκλήρωση σχετικού ελέγχου, που ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προχώρησαν οι δυο εταιρείες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrafashion GROUP, Δημήτρης Ματεμτζής: «Η Axel αποτελεί κορυφαία στο είδος της Ελληνική Εταιρεία αξεσουάρ, με ευρεία αναγνωρισιμότητα και πολυετή καταναλωτική αποδοχή. Με γνώμονα τα στρατηγικά αναπτυξιακά μας πλάνα στοχεύουμε να επενδύσουμε -με τη βοήθεια των Κ. Λαγουμάκη και Ιφ. Κουτσουβέλη που αποτελούν την ιστορική βάση αλλά και την κινητήρια δύναμη του brand -στην ισχυρή εδραίωση και ανάπτυξη της Axel τόσο στην Ελληνική, όσο και τις διεθνείς αγορές, με κύριο άξονα το κανάλι χονδρικής. Είμαι πεπεισμένος πως η ισχυρή δομή του Ομίλου Intrafashion σε συνεργασία με το ταλαντούχο δυναμικό της Axel θα παράξουν σημαντικές συνέργειες που θα ωθήσουν σε ανάπτυξη μεριδίων αγοράς, πωλήσεων καθώς και σε αξιόλογους δείκτες επιχειρηματικής κερδοφορίας πολύ σύντομα».

Ο Κώστας Λαγουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Axel σχολίασε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την AXEL. Η από κοινού απόφαση μας με τον Δ. Ματεμτζή και τον όμιλο Intrafashion Group, κορυφαίο retailer στον χώρο, θα αποτελέσει μία πετυχημένη συνέργεια στον χώρο που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις μας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές και συνεργάτες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ότι η ΑXEL πολύ σύντομα θα καταστεί κυρίαρχη στον χώρο του γυναικείου αξεσουάρ. Τόσο εγώ όσο και η Ι. Κουτσουβέλη θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλη την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ