Πώς δημιουργήθηκε το νούμερο 4 app για iphone και ποιο είναι (ΦΩΤΟ)

Πώς δημιουργήθηκε το νούμερο 4 app για iphone και ποιο είναι (ΦΩΤΟ)
Έχετε παίξει « τριάρια ! » ; Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι παζλ που αναγκάζει τους παίκτες να χειριστούν μια σειρά από αριθμημένα πλακάκια γύρω από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι .

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 7 Φεβρουαρίου και αυτή τη στιγμή κάθεται άνετα στη θέση στο Νο 4 των πληρωμένων apps. Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι το παιχνίδι «εμπνεύστηκε» τυχαία όπως αναφέρει ο σχεδιαστής του Asher Vollmer (ΦΩΤΟ) , ένας 24 χρονος απόφοιτος του USC κάτοικος του Λος Άντζελες. Ο Vollmer είναι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παιχνιδιών και προγραμματιστής αλλά εργάστηκε με τους φίλους του Jimmy Hinson και Greg Wohlwend να χτίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι .

Ένα βράδυ μετά τη δουλειά , ο Vollmer πήγε στο αγαπημένο καφέ του και προσπάθησε να γράψει μια μικρή ιστορία . Ήθελε να διευρύνει τα ενδιαφέροντά του και να ξεφύγει από το "κόλημα¨των εφαρμογών. Ομως μετά τη σύνταξη δύο παραγράφων, απελπίστηκε, προφανώς γιατί δεν το "είχε" το συγγραφικό. Ετσι όπως βαριόταν άρχισε να κάνει κόλπα με τα βελάκια και το δρομέα. Αυτό ήταν, η έμπνευση τον είχε χτυπήσει αφού συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να κάνει ένα παιχνίδι με αυτά τα δύο απλά εργαλεία . Δέκα ώρες αργότερα , το Threes ! γεννήθηκε .

Ενώ Vollmer δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα του έχει φέρει η εφαρμογή τον τελευταίο μήνα , ανέφερε ότι την προηγούμενη που είχε κατασκευάσει, το Juice app παζλ , το είχαν «κατεβάσει» 100.000 φορές και το κόστος μεταξύ ήταν από 0,99 έως 2 δολάρια.

πηγή: Binsider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ