Tί εννοούσε ο Σαμαράς με το δωρεάν wi-fi;

Tί εννοούσε ο Σαμαράς με το δωρεάν wi-fi;
Δεύτερη μέρα μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού και το θέμα του δωρεάν wi-fi είναι αυτό που συγκεντρώνει και σήμερα τα περισσότερα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Mερικά από αυτά είναι:


-Τι παίχτηκε; Χτες ξεράθηκα στον ύπνο και σήμερα ξαφνικά έχω wifi, αλλά λείπει το σπίτι και ξύπνησα σε παγκάκι

-Αφού θα σας τα πάρουμε τα σπίτια - να μην σας δώσουμε free wifi παντου ? Πως θα κάνετε επανάσταση απο το Twitter??? Μπροστά ο άνθρωπος ..

-Ακούς κυρ-Στέφανε; Δίνει δωρεάν wi-fi o Σαμαράς

-Λίγο ακόμα να κρατούσε η εκπομπή, μαζί με το free Wi-Fi, θα μοίραζε και iPad αυτός

-Wifi υπάρχουν

Τι εννοούσε όμως ο κ. Σαμαράς με το δωρεάν wi-fi;


To να καλύψεις όλη τη χώρα ή τα μεγάλα αστικά κέντρα πλήρως με WiFi δίκτυα είναι πρακτικά αδύνατα και ιδιαίτερα δαπανηρό. Η αναφορά του κ. Σαμαρά σε δωρεάν wi-fi είναι η επέκταση δημοτικών ασύρματων δικτύων, ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Γ ΚΠΣ.
Σε πρώτη φάση το έργο θα περιλαμβάνει την δημιουργία ασύρματων δωρεάν δικτύων πρόσβασης στο Internet σε σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και πιθανώς άλλους χώρους.
Το έργο «Ανάπτυξη Δημόσιων Σημείων Ασύρματης Ευρυζωνικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Public Hotspots)», ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και αφορά ένα δίκτυο από 195 σημεία ασύρματης πρόσβασης σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου η πρόσβαση είναι δωρεάν.
Στόχος της κυβέρνησης είναι ο αριθμός των σημείων πρόσβασης να αυξηθεί σημαντικά με τις πρώτες εγκαταστάσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει στα δημόσια νοσοκομεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ