Πώς να μπλοκάρετε ανεπιθύμητα μηνύματα στο Gmail σας

Πώς να μπλοκάρετε ανεπιθύμητα μηνύματα στο Gmail σας
Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να φιλτράρετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λαμβάνετε σε καθημερινή βάση! Πλέον αυτό είναι εφικτό για όσους χρησιμοποιούν Gmail. 

Ειδικότερα, το Gmail προσφέρει στους χρήστες του δυνατότητες μπλοκαρίσματος (Block) και διαγραφής από λίστες (Unsubscribe) απευθείας από το κεντρικό μενού της εφαρμογής του. Οι νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες αρχικά στους web χρήστες της υπηρεσίας και αργότερα, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν και οι χρήστες της εφαρμογής σε ένα Android smartphone ή tablet.

Με τη λειτουργία του μπλοκαρίσματος, όλα τα email που έρχονται από μια συγκεκριμένη διεύθυνση οδηγούνται αυτόματα στο spam folder, από όπου μπορούν να βγουν όποτε το επιθυμεί ο κάτοχος του λογαριασμού Gmail με ένα unblock. Το unsubscribe έρχεται στο Android μετά από την προσφορά της εν λόγω δυνατότητας στην web εκδοχή του Gmail. Με ένα πάτημα στην κατάλληλη επιλογή μπορεί κανείς να σταματήσει να είναι συνδρομητής σε μία υπηρεσία αποστολής newsletters.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ