Ο Κρητικός διευθυντής της Google

Ο Κρητικός διευθυντής της Google
Ο κρητικής καταγωγής Στιβ Βρανάκης (Steve Vranakis) Executive Creative Director του Creative Lab της Google γεννήθηκε στον Καναδά

και έρχεται συχνά στην Ελλάδα, τούτη τη φορά όπως σημειώνει το cretalive, για τo Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και την Περιφέρεια Κρήτης που διοργανώνουν συνάντηση των εκπροσώπων των ακαδημαϊκών/ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτης την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, στο Ηράκλειο.

Στόχος της συνάντησης είναι η προώθηση της ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης και των επιχειρήσεων και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και υποβολή προτάσεων σε θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης.
Στη συνέχεια της συνάντησης θα ακολουθήσει παρουσίαση του κ. Steve Vranakis και ανοικτή συζήτηση με το κοινό της Κρήτης και ιδιαίτερα τους νέους και όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν θέματα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Ο μόλις 41 χρόνων ανάμεσα σε άλλα έχει αναλάβει το «Chrome Web Lab», το «World Wonders Project», το «Google+ "A life lived and shared"», το «Jamal Edwards» του «Chrome» και το κανάλι «YouTube Space Lab Channel».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ