Τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που σαρώνουν στην αγορά (Video)

Τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που σαρώνουν στην αγορά (Video)
Τέλος τα ακουστικά με τα καλώδια που όχι μόνο δεν μας βολεύουν αλλά παρουσιάζουν και πολλά προβλήματα στην χρήση τους. Mια μικρή εταιρία εφηύρε μια νέα γενιά ασύρματων ακουστικών με σκοπό να διευκολύνει την ζωή μας απαλλάσσοντάς μας από την ύπαρξη κάθε μορφής καλωδίου.

Τα νέα αυτά μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά, γνωστά και ως Earin, είναι δημιούργημα μιας μικρής μέχρι σήμερα εταιρίας και έχουν ήδη γίνει διάσημα στον κόσμο της τεχνολογίας αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Φυσικά η τεχνολογία των ασύρματων ακουστικών έχει δει το φως της δημοσιότητας καιρό τώρα, όμως η διαφορά των ακουστικών Earin από τα υπόλοιπα ακουστικά είναι ότι απαλλάσσουν τον χρήστη τους από την ύπαρξη οποιασδήποτε μορφής καλωδίου. Πιο συγκεκριμένα, σε αντίθεση με άλλα ασύρματα ακουστικά που συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο, τα ακουστικά Earin είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Το καθένα από τα ακουστικά είναι αυτόνομο με την δικιά του πλακέτα Bluetooth για να συνδέεται με το κινητό ή με το στερεοφωνικό.Η πλήρης φόρτιση του κάθε ακουστικού ισοδυναμεί με 2.5-3 ώρες αυτονομίας.

Τέλος υπολογίζεται ότι όσοι τα παραγγείλουν τώρα θα τα έχουν στα χέρια τους τον ερχόμενο Ιανουάριο στην τιμή των 100€ περίπου, ενώ αν κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων, η λιανική τιμή υπολογίζεται να είναι η διπλάσια.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ