Φορτωμένο με φήμες έρχεται το νέο κινητό της Apple

Φορτωμένο με φήμες έρχεται το νέο κινητό της Apple
Εγένετο το iPhone6; Νέο, ωραίο, εξαιρετικά πιο έξυπνο, εντυπωσιακό και με σούπερ εφαρμογές. Φήμες που φθάνουν από την Ταϊβάν μιλούν για σχετική ανακοίνωση από την Αpple

τον Αύγουστο, συντομότερα από το αναμενόμενο, ενώ το όργιο διαρροών κάνει λόγο και για κυκλοφορία της μικρότερης έκδοσης των 4.7 επίσης τον Αύγουστο και της5.5 τον Σεπτέμβριο. Οι ίδιες φωνές υποστηρίζουν ακόμη ότι ξεκίνησε ήδη η μαζική παραγωγή iPhone με οθόνη 4,7 ιντσών το οποίο θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό iOS 8. Επίσης έντονη είναι η φημολογία για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6 τον Ιούνιο, η οποία ξεκίνησε απόΚινέζο αναλυτήκαι ενισχύεται από το γεγονός ότι στις 10-14 Ιουνίου πραγματοποιείται το συνέδριο Worldwide Developers Conference (WDC).

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, Τιμ Κουκ, αρνήθηκε πριν από μερικές ημέρες να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες δηλώνοντας μόνο ότι η Apple επεξεργάζεταισπουδαία πράγματα. Πάντως, γνώστες που εμπλέκονται στην αλυσίδα διάθεσης του προϊόντος είχαν επιβεβαιώσει στο Reuters ότι θα υπάρξουν δύο εκδοχές του iPhone: Μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ιντσών.

Οι δύο συσκευές υποστηρίζεται, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, πως θα διαθέτουν οθόνη από ζαφείρι, η κατασκευή της οποίας,γίνεται στηνΚίνα. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο αμερικανικός κολοσσός των συσκευών υψηλής τεχνολογίας έχει ήδη παραγγείλει τις νέες οθόνες στην ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών Sharp καθώς και στη νοτιοκορεατική LG. Μυστήριο καλύπτει και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, αν δηλαδή θα δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα 64GB του iPhone 5S, (μνήμη 128 GB), αν είναι στις προθέσεις των υπευθύνων η ενσωμάτωση της τεχνολογίαςnear field communication, (NFC) για πληρωμές από το κινητό τηλέφωνο ή αν θα παρέχεταιι δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

H Apple κυκλοφόρησε το iPhone5 τον Σεπτέμβριο του 2012 και τις δύο νέες εκδοχές του 5S και 5C ακριβώς έναν χρόνο μετά. Οσον αφορά στην τιμή; Δεν περιμένουμεεκπλήξεις. Η Appleαναμένεται να ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική και στο νέο iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ