Το πάρτι της χλιδής του Mr Nammos στο Monaco, η θαλαμηγός, η φάρμα στο Cote d'Azur και οι καλεσμένοι

Το πάρτι της χλιδής του Mr Nammos στο Monaco, η θαλαμηγός, η φάρμα στο Cote d'Azur και οι καλεσμένοι

Είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας Φρατζέσκος έχει βάλλει στην τσέπη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ

Μέσα στην απόλυτη χλίδα αναμένεται να διεξαχθεί το φετινό πάρτι του mister Nammos, Ζαννή Φρατζέσκου, όπως μαθαίνω, στο Yacht Club του Μονακό. Το πάρτι θα λάβει χώρα στο περιθώριο του φαντασμαγορικού Yacht Show, που διοργανώνεται κάθε χρόνο και παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα του πλανήτη, ψάχνοντας για το επόμενο "σκαρί" τους. Είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας Φρατζέσκος έχει βάλλει στην τσέπη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που ξεπερνούν τα 75!!, από την πώληση μέρους του ποσοστού που κατείχε στο αναμφισβήτητα πετυχημένο consept Nammos της Μυκόνου, αγοραστής του οποίου ήταν ο Σεΐχης Ταχνούν μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Με αυτή την οικονομική άνεση, ο Ζαννής, ετοιμάζει για τους προσκεκλημένους του μια φαντασμαγορική βραδιά μακράν πιο χλιδάτη από κάθε προηγούμενη.

Στο Πριγκιπάτο αναμένεται να "δέσουν" πολλά ονόματα του ελληνικού εφοπλισμού και του επιχειρείν, αλλά και γνωστά ονόματα της show biz, προκειμένου να γευτούν τις απολαύσεις που θα τους προσφερθούν απλόχερα. Τα ονόματα που αναμένεται να βρεθούν φέτος στο Monaco Yacht show είναι αρκετά, δεν τα συγκράτησα όλα, όμως συγκράτησα κάποια. Το παρόν θα δώσουν οι οικογένειες Τσουβελεκάκη (Replay, Rolex), Σάκαρη, της γνωστής τενίστριας , Στέγγου της πάλαι ποτέ Τεχνικής Ολυμπιακής και Πόρτο Καρράς, Στασινόπουλου Ι, της γνωστής βιομηχανίας, Στασινόπουλου ΙΙ, των εστιατορίων, αλλά και η οικογένεια Μαχά, του Επίτιμου Γενικού Πρόεδρου της Ελλάδας στο Μονακό.

Οπως μου έλεγε ο άνθρωπος μου, που βρίσκεται στο πριγκιπάτο, ο Ζαννής πλήρωσε 600.000 δολάρια για να κλείσει το Swedish House Mafia, ένα σουηδικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο αποτελείται από τρία μέλη, τους παραγωγούς και house DJs, Axwell, Steve Angello, και Sebastian Ingrosso, για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους του, ενώ το κόστος του πάρτι θα ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο δολάρια. Με βάση τα όσα μου μετέφερε ο άνθρωπος μου, η συγκεκριμένη βραδιά θα γίνει στα πλαίσια promo για το κατάστημα Nammos που πρόκειται να ανοίξει σύντομα στις Κάννες. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η απουσία του Αντώνη Ρέμου από το συγκεκριμένο πάρτι καθώς τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και στο Μονακό να βρίσκεται στη σκηνή και να διασκεδάζει τους προσκεκλημένους τους mister Nammos.

Το κλου της βραδιάς αναμένεται να είναι οι ενδυματολογικές επιλογές του Ζαννή, αφού έμαθα ότι θα φορέσει ένα κροκοδειλέ δερμάτινο σύνολο Sur Mesure, ειδική παραγγελία από τον οίκο Louis Vuitton. Και επειδή έγραψα για το κροκοδειλέ ήρθε στο μυαλό μου αυτό που μου μετέφερε ο άνθρωπος μου στο Μονακό, ότι ο Ζαννής έχει παραγγείλει θαλαμηγό 50 μέτρων σε ιταλικό ναυπηγείο και πολλά σημεία του θα είναι ντυμένα με δέρμα κροκοδείλου. Προφανώς έχει αδυναμία. Επειδή εμείς χαιρόμαστε με την επιτυχία των άλλων, κλείνοντας, θα σημειώσω και το τελευταίο που έμαθα. Αγόρασε και μία φάρμα στην Γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο Cote d'Azur, στην οποία έχει άλογα προκειμένου να απολαμβάνει το ευγενές σπορ της ιππασίας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση

Ενδιαφέρον και όχι ανησυχία προκάλεσε η χθεσινή πίεση που παρατηρήθηκε στις τραπεζικές μετοχές, αλλά και στην αγορά συνολικότερα, μου λέει έμπειρος χρηματιστής, αφού τα έντονα "βυθίσματα" είναι χαρακτηριστικό μίας bull market ενίοτε, αρκεί να μη χαθούν σημαντικές στηρίξεις! Όσο η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική λοιπόν, που παραμένει… δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα.. συμπληρώνει.

Μένει να επιβεβαιωθεί, διότι η αγορά δείχνει να "ασθμένει", αφού είναι αρκετοί οι παράγοντες, τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων, που την...πιέζουν. Για την ιστορία ο Γενικός Δείκτης ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση με πτώση 1,27%, κλείνοντας στις 1204,11 μονάδες, ακουμπώντας τα χαμηλά τετραμήνου, ενώ ο τραπεζικός δείκτης απώλεσε 3,22%. Η Eurobank κατέγραψε την μεγαλύτερη πτώση (-4,15%) και ακολούθησαν Alpha Bank -4,03%, Εθνική - 2,11% και Τράπεζα Πειραιώς -2%. Για να δούμε σήμερα αν θα κρατήσει κάποια επίπεδα στήριξης ή αν θα συνεχίσει χαμηλότερα.

=====================================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ