Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας, από την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, των νέων τοπικών διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ και των υπηρεσιών ΚΕΑΟ

Τη σύσταση νέων τοπικών διευθύνσεων, με την κατάργηση των παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους στις νέες τοπικές, καθώς και των περιφερειακών διευθύνσεων ΚΕΑΟ, συνεχίζει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων, μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας, από την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, των νέων τοπικών διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ και των υπηρεσιών ΚΕΑΟ ως ακολούθως:

1. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Ι΄ Θεσσαλονίκης, με έδρα την Ιωνία Θεσσαλονίκης (οδός Βασιλέως Γεωργίου 27, ΤΚ 57008, Θεσσαλονίκη). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των δήμων Δέλτα και Χαλκηδόνος της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2310782990-2310785322).

2. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Α΄ Φθιώτιδας, με έδρα τη Λαμία (οδός Θερμοπυλών 72, ΤΚ 35133, Λαμία). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των δήμων Λαμιέων, Δομοκού, Μακρακώμης, Στυλίδος, των δημοτικών ενοτήτων Αμφίκλειας του δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και των δημοτικών ενοτήτων Μώλου και Καμένων Βούρλων του δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2231056204-2231056205).

3. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Α΄ Αχαΐας, με έδρα την Πάτρα (οδός Ιωαννίνων 14, ΤΚ 26223, Πάτρα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του 2ου και 4ου Διαμερίσματος της δημοτικής ενότητας Πατρέων και της δημοτικής ενότητας Ρίου του Δήμου Πατρέων της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2610466268 – 2610466269).

4. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β΄ Αχαΐας, με έδρα την Πάτρα (οδός Kορίνθου 331 & Γούναρη, ΤΚ 26222, Πάτρα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του 1ου και 3ου Διαμερίσματος της δημοτικής ενότητας Πατρέων, των τοπικών κοινοτήτων Ελικίστρας, Μοίρας και Σουλίου, των δημοτικών ενοτήτων Βραχναίικων, Μεσσάτιδος και Παραλίας, του δήμου Πατρέων και των δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2610367229-2610367203).

5. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Β΄ Δυτικής Αττικής, με έδρα τα ‘Ανω Λιόσια (οδός Δημητρίου Υψηλάντη 12, ΤΚ 13341, ‘Ανω Λιόσια). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των δήμων Φυλής και Ασπροπύργου της περιφερειακής ενότητας Δυτικής Αττικής. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2102380740-2102475489).

6. της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Γ΄ Πειραιώς, με έδρα το Κερατσίνι (οδός Ταξιαρχών 128, ΤΚ 18648, Δραπετσώνα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας της περιφερειακής ενότητας Πειραιώς. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2104060180-2104060121).

7. της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ Δυτικής Ελλάδας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου (οδός Κορίνθου 331 & Γούναρη, Πάτρα, ΤΚ 26222) και χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των ορίων των περιφερειακών ενοτήτων Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Λευκάδας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2610367225-2610367221-2610367226).

8. της Α΄ Περιφερειακής Διεύθυνσης ΚΕΑΟ Αττικής (οδός Αγίου Κωνσταντίνου 16, ΤΚ 10431, Αθήνα) και χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων του Κεντρικού και Νοτίου Τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Αθήνας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Διεύθυνση, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2105225281- 2105202784).

===============================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε εισοδήματα, ακίνητα και συναλλαγές από το 2027

ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε εισοδήματα, ακίνητα και συναλλαγές από το 2027

16.10.20261 λεπτ.
Επιχειρήσεις: Πού προσφέρονται οι υψηλότεροι μισθοί

Επιχειρήσεις: Πού προσφέρονται οι υψηλότεροι μισθοί

11.10.20261 λεπτ.
Μισθοί: Πώς άλλαξε ο χάρτης των αποδοχών στην Ελλάδα – Αυξήσεις έως 45% από το 2019

Μισθοί: Πώς άλλαξε ο χάρτης των αποδοχών στην Ελλάδα – Αυξήσεις έως 45% από το 2019

11.10.20261 λεπτ.
Τι θα πληρώσουμε στην Εφορία το 2027- Ποιοι θα δώσουν περισσότερα

Τι θα πληρώσουμε στην Εφορία το 2027- Ποιοι θα δώσουν περισσότερα

06.10.20261 λεπτ.
Εφορία: Πώς «κουρεύονται» έως 50% τα πρόστιμα – Τα 5 «παράθυρα» για τους οφειλέτες

Εφορία: Πώς «κουρεύονται» έως 50% τα πρόστιμα – Τα 5 «παράθυρα» για τους οφειλέτες

03.10.20261 λεπτ.
120 δόσεις για Εφορία και ΕΦΚΑ: Υπολογίστε τη δόση σας με τρία κλικ

120 δόσεις για Εφορία και ΕΦΚΑ: Υπολογίστε τη δόση σας με τρία κλικ

01.10.20261 λεπτ.
Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Στο τραπέζι τα δύο φορομπόνους – Ποιοι κερδίζουν έως 5.000 ευρώ

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Στο τραπέζι τα δύο φορομπόνους – Ποιοι κερδίζουν έως 5.000 ευρώ

23.09.20261 λεπτ.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιοι πρέπει να κάνουν δήλωση στην ΑΑΔΕ – Τι ισχύει έως το τέλος του 2026

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιοι πρέπει να κάνουν δήλωση στην ΑΑΔΕ – Τι ισχύει έως το τέλος του 2026

22.09.20261 λεπτ.
Μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις: Τι αλλάζει για προκαταβολές και τέλος επιτηδεύματος

Μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις: Τι αλλάζει για προκαταβολές και τέλος επιτηδεύματος

07.09.20261 λεπτ.
Σχέδιο «δούναι και λαβείν» για τον νέο κατώτατο μισθό: Πού μπαίνει ο πήχης για το 2027 – τα αντισταθμιστικά μέτρα στις επιχειρήσεις

Σχέδιο «δούναι και λαβείν» για τον νέο κατώτατο μισθό: Πού μπαίνει ο πήχης για το 2027 – τα αντισταθμιστικά μέτρα στις επιχειρήσεις

31.08.20261 λεπτ.
ΑΑΔΕ: Στήνει «Big Brother» για τη φοροδιαφυγή – AI, drones και έλεγχοι σε πραγματικό χρόνο

ΑΑΔΕ: Στήνει «Big Brother» για τη φοροδιαφυγή – AI, drones και έλεγχοι σε πραγματικό χρόνο

28.08.20261 λεπτ.
Εφορία: Οι τέσσερις δηλώσεις που πρέπει να γίνουν έως 31 Δεκεμβρίου

Εφορία: Οι τέσσερις δηλώσεις που πρέπει να γίνουν έως 31 Δεκεμβρίου

26.08.20261 λεπτ.
Η «κατάρα» των ελεύθερων επαγγελματιών, το εκκαθαριστικό του 2027 και το τεκμαρτό εισόδημα

Η «κατάρα» των ελεύθερων επαγγελματιών, το εκκαθαριστικό του 2027 και το τεκμαρτό εισόδημα

24.08.20261 λεπτ.
Τεκμήρια διαβίωσης: Ποιοι κερδίζουν και πόσα από το «κούρεμα» σε κατοικίες
Ξηλώνονται σταδιακά τα τεκμήρια – Το μήνυμα Μαρινάκη

Ξηλώνονται σταδιακά τα τεκμήρια – Το μήνυμα Μαρινάκη

21.08.20261 λεπτ.
Φορολογικές υποχρεώσεις: Βαρύς λογαριασμός 39,6 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2026

Φορολογικές υποχρεώσεις: Βαρύς λογαριασμός 39,6 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2026

18.08.20261 λεπτ.