Ρυθμίστε χρέη, δηλώστε τετραγωνικά, επιλέξτε ασφαλιστικές εισφορές

Βρείτε τις απαντήσεις με τα εργαλεία οικονομικής ενημέρωσης του fpress.gr

Ρυθμίστε χρέη, δηλώστε τετραγωνικά, επιλέξτε ασφαλιστικές εισφορές

Και τώρα… τρέχουμε: ενεργοποιούνται τρεις πλατφόρμες που αφορούν σε εκατομμύρια Έλληνες: άνοιξε η νέα πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων προκειμένου όσοι χρωστούν στην εφορία –και κυρίως 1,8 εκατομμύρια πολίτες με χρέη πάνω από 500 ευρώ- να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Πώς θα γλιτώσετε προσαυξήσεις; Πληρώνοντας σε λιγότερες δόσεις.

Κάντε την σχετική άσκηση πριν καταθέσετε την αίτησή σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο του fpress.gr.

Από το μεσημέρι, τίθεται στη διάρκεια του κοινού και η πλατφόρμα για την δήλωση των αδήλωτων τετραγωνικών. Η αίτηση «χαρίζει» προσαυξήσεις και πρόστιμα αλλά φουσκώνει τον λογαριασμό των δημοτικών τελών και των δημοτικών φόρων. Δείτε πώς θα κάνετε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ

Εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν πλέον την ευκαιρία να εμφανίσουν για πρώτη φορά τη σωστή εικόνα του ακινήτου τους και στις φορολογικές αρχές (καθώς μπορούν να διορθώσουν και το Ε9) αλλά και στους «τοπικούς άρχοντες».

Και από αύριο, ενεργοποιείται και η πλατφόρμα για τη δήλωση των ασφαλιστικών εισφορών που θα πληρώνουν 1,44 εκατομμύρια αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες. Όσο περισσότερα θα πληρώνεις, τόσο μεγαλύτερη σύνταξη θα πάρεις. Πόσο μεγαλύτερη; Δεν έχετε παρά να κάνετε μόνοι σας τους υπολογισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ