Θέμα της συνάντησης θα είναι η Συρία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντήσει τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τον Ιρανό πρόεδρο, Εμπραχίμ Ραϊσί, για να συζητήσουν για τη Συρία την ερχόμενη Τρίτη στην Τεχεράνη, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Θα είναι μόνο το δεύτερο ταξίδι του Πούτιν στο εξωτερικό από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, μετά το ταξίδι στην Κεντρική Ασία στα τέλη Ιουνίου.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι τρεις ηγέτες -από τις τρεις εγγυήτριες χώρες της διαδικασίας της Αστάνα, με στόχο την εξεύρεση ειρηνευτικής διευθέτησης στη Συρία- θα πραγματοποιήσουν τριμερή συνάντηση.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















