Από τις 5 Μαρτίου έως και τις 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Δημόσια Προσφορά για το επταετές ομόλογο των 200 εκατ. ευρώ της Aegean Airlines.
Η Aegean έχει απευθύνει πρόκληση προς το επενδυτικό κοινό να συμμετάσχει στη δημόσια προσφορά με επίσημη ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τους όρους, την κατανομή των μεριδίων και τη διαδικασία.
Θα εκδοθούν 200.000 ομολογίες, 1.000 ευρώ εκάστη, με στόχο την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 200.000.000 ευρώ.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















