H Μicrosoft αποκάλυψε τον πρώτο φορητό υπολογιστή της

H Μicrosoft αποκάλυψε τον πρώτο φορητό υπολογιστή της
Ναι είναι αλήθεια... μετά τα «έξυπνα» κινητά, η Microsoft φέρνει στο κόσμο της τεχνολογίας τον πρώτο της φορητό υπολογιστή.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, η Microsoft αποκάλυψε το νέο της laptop το οποιο θα διατίθεται στην αγορά με την εμπορική ονομασίαSurface Book.

Η νέα φορητή συσκευή έχει οθόνη 13,5 ίντσες και ζυγίζει 1,59 κιλά. Το πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να αποσπάται και με αυτόν τον τρόπο η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν tablet (οθόνη αφής).

Επίσης, διαθέτει και στυλό αφής, αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς και ποντίκι αν σε βολεύει περισσότερο.

Η οθόνη έχει έξι εκατομμύρια pixels, ο υπολογιστής τρέχει με την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Core και διαθέτει μπαταρία 12 ωρών.

Σύμφωνα με τη Microsoft, είναι δύο φορές πιο γρήγορα από το MacBook Pro. Η τιμή εκκίνησης είναι 1,320€. Θεωρείται ο πιο ισχυρός φορητός υπολογιστής αυτή τη στιγμή.

O Satya Nadella, Διευθυντής της Microsoft δήλωσε: «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο όσον αφορά στην κινητοποίηση των ανθρώπων να αποκτούν τα Windows όχι από ανάγκη, αλλά από επιλογή, επειδή τους αρέσουν. Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο για τα Windows 10.»

To Surface Book είναι προς προ-παραγγελία από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά διαθέσιμο για αγορά θα είναι από τις 26 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: newsauto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ