H Microsoft "τρολάρει" το iPhone 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

H Microsoft "τρολάρει" το iPhone 6 (ΒΙΝΤΕΟ)
Με ένα επιθετικό video η Microsoft προβάλλει εις βάρος του iPhone 6 τις δυνατότητες της καινούργια της εφαρμογής. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, παρουσιάζεται το Lumia 830 το οποίο "τρολάρει" το iPhone 6 Plus.

Η παρουσίαση του iPhone6 μπορεί να προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους φανατικούς της Apple που περίμεναν καιρό για να δουν τι καινούριο θα λάνσαρε η εταιρεία, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά: Αυτών που θεωρούν υπερτιμημένο το προϊόν του αμερικανικού κολοσσού και προτιμούν τις απεριόριστες επιλογές που τους προσφέρουν τα androids.

Η Microsoft, γνωστός ανταγωνιστής της Apple, λανσάρισε ένα βίντεο το οποίο διαφημίζει την νέα της εφαρμογή, Cortana. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει στους χρήστες της δυνατότητες που θα προσέφερε μια προσωπική γραμματέα. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν το Lumia 830 και το iPhone 6. Το Lumia 830 διαφημίζει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα εφαρμογή και ρωτάει το iPhone 6 αν προσφέρει και αυτό τις ίδιες δυνατότητες. Δείτε τι απαντάει το iPhome 6 στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ