«Ιονική» και «Sepura» μαζί στον... Μαραθώνιο

«Ιονική» και «Sepura» μαζί στον... Μαραθώνιο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων της SEPURA PLC, Talk Digital Athens 2014 που συνδιοργάνωσε με τον αναγνωρισμένο αντιπρόσωπος της, την «Ιονική Τεχνολογική» στο ξενοδοχείο Athens Intercontinental.


Η SEPURA PLC είναι κατασκευαστής και παγκόσμια πρωτοπόρος στον χώρο των ψηφιακών ραδιοεπικοινωνιών. Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 200 εκθέτες και αντιπρόσωποι από όλο τον κόσμο και παρουσιάστηκαν από το επιτελείο της SEPURA PLC όλα τα νέα προϊόντα καθώς και όλες οι εξελίξεις στον χώρο της ασφαλούς ενδοεπικοινωνίας. Η SEPURA PLC διοργανώνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, παγκόσμια συνέδρια συνάντησης των αντιπροσώπων της, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον χώρο των ψηφιακών ραδιοεπικοινωνιών.
Το συνέδριο έκλεισε με απόλυτη επιτυχία την τελευταία μέρα με την επίσκεψη στην έκθεση πλήθος εν ενεργεία αλλά και εν δυνάμει χρηστών, στο χώρο της ασφαλούς ενδοεπικοινωνίας και ειδικότερα στις τεχνολογίες TETRA (TErrestial Trunked RAdio) και DMR(Digital Mobile Radio).
Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της, η «Ιονική Τεχνολογική» αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα με την χορηγία της, αθλητές και συμμετέχοντες και να ενθαρρύνει όλους τους εργαζομένους της αλλά ακόμα και πελάτες της να πάρουν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, της κορυφαίας αυτής παγκόσμιας αθλητικής εκδήλωσης, που αντιπροσωπεύει όλες τις αξίες του αθλητικού ήθους και της μοναδικής ιστορία της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ