Τα πιο αποτυχημένα προϊόντα στην ιστορία της Apple

Τα πιο αποτυχημένα προϊόντα στην ιστορία της Apple
Μπορεί η Apple να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια διάσημη για τις τελευταίες σειρές προϊόντων που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και σήμερα να θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών συσκευών, όμως δεν είχε πάντα αυτή την επιτυχία.

Παρόλο που Apple μετράει αρκετά χρόνια από την ίδρυσή της, η άνοδός της επήλθε την τελευταία δεκαετία με την κυκλοφορία μιας γκάμας προϊόντων που κατάφεραν να σπάσουν τα ταμεία. Το iPod, το iPhone και πιο πρόσφατα το iPad κέντρισαν με τις δυνατότητές τους και την αξιοπιστία τους το ενδιαφέρον τον τεχνολογικό κόσμο και κατατάχτηκαν στις πρώτες θέσεις της λίστας προτιμήσεων των καταναλωτών.Όμως η εταιρία δεν είχε πάντα την ίδια απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Ιδιαίτερα την δεκαετία του '80 και του '90, τα προϊόντα της Apple γνώριζαν την μια αποτυχία μετά την άλλη.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα στο Businees Insider, από τον επιτραπέζιο υπολογιστή Power Mac G4 Cube μέχρι και την κονσόλα Pippin, η Apple έβλεπε τα προϊόντα της να αποσύρονται το ένα μετά το άλλο.Δείτε μερικά από τα προϊόντα της Apple που όχι μόνο δεν γνώρισαν την επιτυχία που θα περιμέναμε σήμερα, αλλά αντιθέτως η εταιρία επιθυμεί να ξεχάσει για πάντα, στην λίστα που ακολουθεί ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ