H Apple ανακαλεί το iOS 8.0.1

H Apple ανακαλεί το iOS 8.0.1
Η εταιρία Apple ανακαλεί τη νέα έκδοση iOS 8.0.1 και ζητά από τους χρήστες των i συσκευών να κάνουν υπομονή μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Προ ολίγων ημερών είχαμε διαβάσει τα νέα για την αναβάθμιση στο iOS 8.0.1 που θα έλυνε τα προβλήματα του iOS 8.0 και μεταξύ άλλων του HealthKit όμως οι αντιδράσεις όσων το εγκατέστησαν βγήκαν αμέσως στο προσκήνιο. Οι χρήστες που πρόλαβαν να το εγκαταστήσουν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το νέο λειτουργικό της Apple, που δημιουργήθηκε για να επιλύσει μερικά μικρά προβλήματα που παρουσίαζε το προηγούμενο, αποδείχτηκε ότικαταστρέφει την επικοινωνία του κινητού με τα δίκτυα της τηλεφωνίας και παράλληλα αχρηστεύει την λειτουργία του TouchID.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Apple η οποια ανακάλεσε το update από το AppStore καιπλέον δεν προτείνεται ως αναβάθμιση όταν ο χρήστης επιλέξει "ενημερώσεις" στη συσκευή του.

Τις τελευταίες ημέρες η Apple βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σωρό προβλήματα. Από την μία οι χρήστες των iPhone 6 παραπονιούνται ότι η συσκευή δεν είναι τόσο ανθεκτική όσο θα έπρεπε, θυμηθείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ, ενώ από την άλλη η εταιρία "τρέχει" να διορθώσει το προβληματικό iOS 8.0.1 που αχρηστεύει τις συσκευές της.

Όσοι βιαστήκατε να εγκαταστήσετε το λειτουργικό iOS 8.0.1 και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την συσκευή σας, σας παρουσιάζουμε 10 βήματα ώστε να επαναφέρετε το κινητό σας χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας. Δείτε τι να κάνετε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ