To iPhone 6...λυγίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

To iPhone 6...λυγίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά το νέο iPhone 6 και iPhone 6 Plus και τα πρώτα παράπονα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους από τους ανικανοποίητους αγοραστές. Η πρώτη κατηγορία που έρχεται να αντιμετωπίζει η εταιρία είναι ότι τα νέα της προϊόντα...λυγίζουν!

Πέντε μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία των δύο νέων iPhone 6 στις αγορές και οι πρώτες αναφορές για συσκευές που λυγίζουν έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι ανικανοποίητοι πελάτες της Apple, τα πολυδιαφημισμένα μοντέλα της φαίνεται ότι δεν διαθέτουν το ενισχυμένο σασί που θα έπρεπε με αποτέλεσμα να λυγίζουν όταν βρίσκονται στις τσέπες παντελονιών.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα δείχνει να εστιάζεταιστα σημεία όπου το πλαίσιο έχει τις τρύπες για τα κουμπιά του ήχου και το On/Off. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η Apple θα έρθει αντιμέτωπη με ένα τεράστιο πρόβλημα.

Για την ώρα η ύπαρξη του προβλήματος αποδεικνύεται μέσα από χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο ΕΔΩ

Λογικά θα πρέπει να αναμένουμε μία ενημέρωση από την κατασκευάστρια εταιρία, είτε με τη μορφή διάψευσης, είτε με μια σιωπηρή επιδιόρθωση του προβλήματος από εδώ και πέρα στην παραγωγή με κάποια ενίσχυση του πλαισίου στα τρωτά σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ