Νέο λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων από τη HotelBrain

Νέο λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων από τη HotelBrain
Νέο λογισμικό συστήματος διαχείρισης ξενοδοχείων δημιούργησε η HotelBrain, το οποίο ενοποιεί όλες τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και

τις διαδικασίες διαχείρισής του κάτω από μία εφαρμογή. Το HotelBrain Management System (HBMS), παρέχεται κατ' αποκλειστικότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες που διαχειρίζεται η εταιρία. Το χαρτοφυλάκιο της HotelBrain σήμερα ξεπερνά τα 80 ξενοδοχεία σε 29 προορισμούς στην Ελλάδα, από τα 56 συμφωνητικά διαχείρισης σε 16 προορισμούς που είχε τον Σεπτέμβριο του 2012, έχοντας ενισχύσει την παρουσία της σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη και εγκαινιάζοντας νέους προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, το 2014 στο δίκτυό της εταιρίας εντάχθηκαν 12 ακόμα ξενοδοχεία, ένα στη Χαλκιδική, τέσσερα στη Μύκονο, ένα στη Σαντορίνη, ένα στον Μαραθώνα, ένα στην Ανδρο, ένα στην Κέρκυρα, ένα στην Σκύρο, ένα στη Κουφονήσι και ένα στη Λευκάδα.


Το νέο λογισμικό, προϊόν της αποκλειστικής -για την περίπτωση - συνεργασίας της HotelBrain με την Software Underground, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τα διεθνή στάνταρ παρακολούθησης και αναφοράς αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης και παράλληλα, εξ' ολοκλήρου παραμετροποιημένο σύμφωνα με το αποκλειστικό μοντέλο διαχείρισης ξενοδοχείων της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, το HBMS εκσυγχρονίζει, απλοποιεί και επιταχύνει τις διαδικασίες διαχείρισης, ενισχύει την αποδοτικότητα υπηρεσιών, όπως μεταξύ άλλων revenue management και guest satisfaction audit, ενώ βελτιστοποιεί την παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Με γνώμονα την δημιουργία και παροχή νέων προϊόντων που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και ταυτόχρονα εξομαλύνουν την καθημερινή ξενοδοχειακή λειτουργία, το λογισμικό πρόγραμμα HBMS, αλλά και η εκπαίδευση της χρήσης του, η συντήρηση και η τεχνική υποστήριξή του, προσφέρεται δωρεάν από τηHotelBrainσε όλα τα υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ