Νέος γύρος 1453 προσλήψεων για την «ενδιάμεσο» ραδιοτηλεοπτικό φορέα

Νέος γύρος 1453 προσλήψεων για την «ενδιάμεσο» ραδιοτηλεοπτικό φορέα
Δημοσιεύτηκε αργά χθες το απόγευμα στη «διαύγεια» η προκήρυξη για την πρόσληψη 1453 υπαλλήλων όλων των ειδικοτήτων που θα στελεχώσουν τον ενδιάμεσο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Όσοι επιλεγούν θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση έργου και θα απασχοληθούν μέχρι να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ. Δείτε τις προθεσμίες υποβολής αίτησης και ολόκληρη την προκήρυξη.  

Η επιλογή των 1453 υποψηφίων, θα γίνει με μόρια. Προβάδισμα, ωστόσο, έχουν όσοι απολύθηκαν στις 11 Ιουνίου από την ΕΡΤ ΑΕ καθώς πριμοδοτούνται με 200 μόρια και ουσιαστικά ξεπερνούν κάθε άλλο υποψήφιο. Είναι η δεύτερη προκήρυξη για τον ίδιο σκοπό. Είχε προηγηθεί η πρώτη προκήρυξη για περίπου 550 θέσεις οπότε πλέον το άθροισμα φτάνει στον αριθμό 2000 που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση για τον ενδιάμεσο φορέα.

Ως προθεσμία υποβολής αίτησης στον 2ο αυτό γύρο προσλήψεων, ανακοινώθηκε η 9η Αυγούστου. Η υποβολή αίτησης στην πρώτη διαδικασία (ΑΠ 01/2013) διατηρείται και ισχύει και για τη 2η διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψηφιότητες των περίπου 4500 υποψηφίων που έχουν καταθέσει αίτηση για να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις της πρώτης διαδικασίας, θα παραμείνουν ενεργές και στη δεύτερη διαδικασία.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ