ΝΑΜΑ CHINESE RESTAURANT: Βραβείο… ευθύνης από το Restaurant Guru

ΝΑΜΑ CHINESE RESTAURANT: Βραβείο… ευθύνης από το Restaurant Guru

Ολους εδώ στο ΝΑΜΑ,  αυτή η βράβευση αποτελεί και μια πρόκληση, διότι μας οδηγεί σε νέες γευστικές αναζητήσεις.


Το να σε βραβεύει το Restaurant Guru, που αποτελεί μία παγκόσμια πλατφόρμα εξερεύνησης εστιατορίων, ως "BEST CHINESE RESTAURANT IN ATHENS", σίγουρα "γεμίζεις" υπερηφάνεια, χαρά και τιμή. Ομως την ίδια στιγμή, για όλους εμάς εδώ στο ΝΑΜΑ, αυτή η βράβευση αποτελεί και μια πρόκληση, διότι μας οδηγεί σε νέες γευστικές αναζητήσεις, μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του NAMA, Νίκος Τσουρέκας.

Σε αυτό το περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς, τίποτα δεν μπορεί να μένει στάσιμο, να ξεπερνιέται, να μην προσαρμόζεται. Με αυτό το «μότο» οδηγό μας, όλοι εμείς εδώ στο NAMA προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και παρά το όποιο κόστος, να μεταφέρουμε στους πελάτες μας, σε όλους εσάς, όποιας οικονομικής βαθμίδας, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ταχύτητα και κυρίως χαμόγελο, ποιοτικές γεύσεις.

Συνεχίζοντας ο ιδιοκτήτης του NAMA, Νίκος Τσουρέκας τονίζει: "Για αυτό που μπορώ να δεσμευθώ απόλυτα είναι ότι οι άνθρωποι του NAMA θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε απέναντι σας και θα πρέπει να σας πω ότι πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Χάρη στην δική σας συνδρομή και εμπιστοσύνη, όπως αυτή που δείχνεται τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας"

Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Συνεχίζουμε δυνατότεροι και γευστικότεροι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ