Cenergy: Από σήμερα η δημόσια προσφορά για αύξηση ΑΜΚ έως 200 εκατ. ευρώ

Cenergy: Από σήμερα η δημόσια προσφορά για αύξηση ΑΜΚ έως 200 εκατ. ευρώ

Στα 9,86 ευρώ η ανώτατη τιμή διάθεσης

H Cenergy ανακοίνωσε ότι ξεκινάει από σήμερα 8 Οκτωβρίου έως και τις 10 Οκτωβρίου η δημόσια προσφορά στο Βέλγιο και την Ελλάδα, για τις νέες μετοχές της Cenergy που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ποσού έως 200 εκατ. ευρώ και θα προσφερθούν σε τιμή διάθεσης η οποία δεν είναι υψηλότερη από 9,86 ευρώ ανά μετοχή.

Τυχόν παράταση της περιόδου προσφοράς θα ανακοινωθεί με κανονιστική ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία θα αναρτηθεί επίσης στις ιστοσελίδες της Εταιρείας, του Euronext Βρυξελλών και του Χ.Α., ενώ οι αντίστοιχες ημερομηνίες καθορισμού της τιμής, κατανομής, δημοσίευσης της Τιμής Διάθεσης και των αποτελεσμάτων της Προσφοράς, διακανονισμού και διαπραγμάτευσης θα προσαρμοστούν σε αυτήν την περίπτωση αναλόγως.

Η Βελγική Δημόσια Προσφορά, η Ελληνική Δημόσια Προσφορά και η Θεσμική Προσφορά θα διεξαχθούν παράλληλα κατά την διάρκεια της Περιόδου Προσφοράς.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, η Goldman Sachs International ενεργεί ως αποκλειστικός γενικός συντονιστής και συνδιοργανωτής για την Προσφορά (ο «Αποκλειστικός Γενικός Συντονιστής»), η Alpha Bank και η HSBC Continental Europe ενεργούν ως συνδιοργανωτές για την Προσφορά και η Eurobank, Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Optima bank, Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, Τράπεζα Πειραιώς και η ING Belgium ενεργούν ως επικεφαλής συνδιαχειριστές για την Προσφορά (συλλογικά, οι «Ανάδοχοι»).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ