Πωλείται η στοιχηματική exoplay, των Κ. Σάκκαρη - Γ. Νίκα, πριν καν λειτουργήσει

Πωλείται η στοιχηματική exoplay, των Κ. Σάκκαρη - Γ. Νίκα, πριν καν λειτουργήσει

Η διάρκεια της άδειας και το τίμημα

Ενας σχεδόν χρόνος έχει περάσει από την αδειοδότηση της στοιχηματικής εταιρίας exoplay, όπως βλέπετε στην ανακοίνωση της EEEΠ (φωτο) και μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, αφού σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, η εταιρία έχει βγει εδώ και λίγο καιρό προς πώληση.

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε, άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω τις εξελίξεις, οι μέτοχοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση της άδειας και ήδη έχουν κάνει δύο τρεις επαφές με ενδιαφερόμενους.

Βασικοί μέτοχοι της εταιρείας είναι ο Γιάννης Σάκκαρης, ο Γιώργος Νίκας, ο Κωνσταντίνος Κουμάτoς, ο Αλέξανδρος Στρογγυλός και ο Θανάσης Πριόβολος.

Η εταιρεία με έδρα την Μάλτα πήρε άδεια τύπου 2, η οποία δίνει τη δυνατότητα της νόμιμης διεξαγωγής παιχνιδιών live casino και RNG/Slots στο διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της άδειας είναι 7 χρόνια. Ηδη ο ένας χάθηκε.

Είναι προφανές ότι όσο καθυστερεί η λειτουργεία της, τόσο απομειώνεται και η αξία της άδειας.

Η οικογένεια Σάκκαρη και δη ο πατριάρχης Κώστας Σάκκαρης, μαζί με ένα επιχειρηματικό σχήμα μέσω της εταιρίας bright προχώρησαν στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας συμβούλων "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ" έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ πριν λίγες εβδομάδες. Αν είναι αυτό το γεγονός ένας από τους λόγους δεν το γνωρίζουμε

=====================================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ