Απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνάντησης του Τούρκου προέδρου με τον Αμερικανό ομόλογο.
Με απαξιωτικό τρόπο απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
«Για ποιο λόγο να συναντηθώ; Αν εκείνος είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν», ήταν η απάντηση του προέδρου της Τουρκίας.
Ερντογάν: H Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η τουρκική διπλωματία πίεζε τους Αμερικανούς αξιωματούχους για έστω και μια ολιγόλεπτη συνάντηση των δύο ηγετών, αφού έστω και μία φωτογραφία μεταξύ τους, θα ενδυνάμωνε τη θέση του Τούρκου προέδρου στο εσωτερικό της χώρας του. Η απάντηση του Ερντογάν είναι ενδεικτικό του εκνευρισμού που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα και τους συνεργάτες του.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















