Περίπου οι μισοί σύμφωνα με έρευνα του ΔΟΔ, σκέπτονται την εκ νέου μετεγκατάστασή τους λόγω της έκτασης της ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα.
Πάνω από 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί στο εσωτερικό της Ουκρανίας από τότε που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στη χώρα στις 24 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης του ΟΗΕ (ΔΟΜ).
Συνολικά, ο ΔΟΜ εκτιμά ότι 13,686 εκατ. άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω της επίθεσης την οποία εξαπέλυσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εκ των οποίων 8,029 εκατ. έχουν μετεγκατασταθεί αλλού στην Ουκρανία, με τους υπόλοιπους να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.
Η έρευνα του ΔΟΜ έδειξε επίσης ότι περίπου οι μισοί από τους εσωτερικά εκτοπισμένους, ή το 44%, σκέπτονται την εκ νέου μετεγκατάστασή τους λόγω της έκτασης της ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















