Ωστόσο δεν εμφανίστηκε το ίδιο σίγουρος για την πληρωμή των δόσεων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς όπως είπε«ο Πρωθυπουργός έχει συνδέσει την πληρωμή του ΔΝΤ με το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι θέμα ρευστότητας. Είναι και θέμα πολιτικής απόφασης».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ, ο κ. Μάρδαςεκτίμησε ότι «πάμε για συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «αν δεν ήθελαν οι εταίροι συμφωνία θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι έχουν και οι εταίροι την πρόθεση να πάμε σε συμφωνία».
Σχετικά με τους μισθούς και τις συντάξεις ανέφερε ότι «επιδιώκουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας και σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά καλύπτονται μισθοί και συντάξεις και άλλες υποχρεώσεις που έχει το κράτος».
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















