Που είναι ο Πετζετάκις οεο;

Που είναι ο Πετζετάκις οεο;
Τον περασμένο Μάρτιο ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις είχε συλληφθεί για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών προς το ΙΚΑ ύψους 2.704.991 ευρώ και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Επιπλέον ο επιχειρηματίας έχει καταδικαστεί το Σεπτέμβριο του 2012 πρωτόδικα και με 10 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή εκτέλεσης ποινής (η οποία όμως του δόθηκε μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό) πάλι για οφειλές προς το δημόσιο. Η αναστολή που δόθηκε μετά από αίτησή του τον υποχρέωνε να εμφανίζεται μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Στην αίτησή του τότε κ. Πετζετάκις τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι η φυλάκισή του θα οδηγήσει στην οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογένειάς του. Επίσης, ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στη σύναψη συμφωνίας με επενδυτή, η οποία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της και θα της επιτρέψει την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.
Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που θα έμπαινε επενδυτής στην πολύπαθη εταιρία. Και είναι εξόχως εντυπωσιακό πως οι τράπεζες είχαν πιστοποιήσει τη φερεγγυότητα των επενδυτών και σήμερα κλαίνε τα τεράστια δάνεια που είχαν χορηγήσει στην εισηγμένη επιχείρηση καθώς οι υποψήφιοι σωτήρες έγιναν καπνός.
Πάντως από τότε ο κ. Πετζετάκι έχει στην κυριολεξία εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι κακές γλώσσες λένε ότι βρίσκεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ. Αν όντως συμβαίνει αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς και το γιατί συνέβη αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ