Οριστικό. Παρελθόν ο Καραμούζης από τη Eurobank!!!(Update)

Οριστικό. Παρελθόν ο Καραμούζης από τη Eurobank!!!(Update)
Οριστικά εκτός διοίκησης Eurobank τίθεται τελικά ο Ν. Καραμούμης, μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Fpress.gr. Ωστόσο η κινητικότητα που παρατηρείται στο μέτωπο αλλαγής διοίκησης της τράπεζας είναι έντονη, αφού είναι αρκετά τα ονόματα που παίζουν εν' όψει των οριστικών αποφάσεων που θα ληφθούν την ερχόμενη Πέμπη.

Ο κ. Χρήστος Μεγάλου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Credit Suisse δέχθηκε πρόταση από το Τ.Χ.Σ προκειμένου να αναλάβει ως διευθύνων σύμβουλος στην θέση του κ. Νανόπουλου, ωστόσο οι πληροφορίες του fpress.gr αναφέρουν ότι αρνήθηκε πριν τρεις μέρες, με αποτέλεσμα να πέσει στο τραπέζι και το όνομα του κ. Κολακίδη, πρώην στελέχους της τράπεζας Πειραιώς.

Δεν γνωρίζουμε αν άλλαξε γνώμη ο κ. Μεγάλου στο μεσοδιάστημα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το enet.gr, από τον τραπεζικό κλάδο,το διοικητικό συμβούλιο της Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο ελέγχει και την τράπεζα μετά την ανακεφαλαιοποίησή της, κατέληξε σε αυτή την επιλογή.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης δήλωσης του μέχρι τώρα διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank, κ. Νίκου Νανόπουλου, ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στη διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ