O ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε περίπου στο 64%
Οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων του δημόσιου τομέα θα αυξηθούν κατά 25%, ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αφού ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε περίπου στο 64%.
Μιλώντας στη διάρκεια τελετής στην Άγκυρα, ο Ερντογάν δήλωσε πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο πληθωρισμός, ο οποίος έφθασε τον Οκτώβριο στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 24 ετών, θα μειωθεί περαιτέρω το 2023.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















