Το 75% των επιχειρήσεων σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο σταμάτησαν τη λειτουργία τους και οι περισσότερες μεταλλουργικές επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία δεν λειτουργούν.
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει ζημιές ύψους 119 δισ. δολαρίων στην ουκρανική οικονομία, όπως δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Ντενίς Κουντίν.
Όπως είπε, το 75% των επιχειρήσεων σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο σταμάτησαν τη λειτουργία τους και οι περισσότερες μεταλλουργικές επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία δεν λειτουργούν.
«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λιγότερες εξαγωγές μετάλλων», είπε και πρόσθεσε πως οι εξαγωγές μετάλλων αντιπροσωπεύουν ένα «σημαντικό μερίδιο» των συνολικών εξαγωγών της Ουκρανίας.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















