Πόσο σου κοστίζει η μετακίνηση στη δουλειά; Πόσα θα γλιτώσεις αν κάνεις μια ημέρα τηλεργασία;

Πόσο σου κοστίζει η μετακίνηση στη δουλειά; Πόσα θα γλιτώσεις αν κάνεις μια ημέρα τηλεργασία;

Μπορεί έστω και μια ημέρα τηλεργασίας την εβδομάδα να ισοδυναμεί με ετήσια αύξηση αποδοχών άνω των 500 ευρώ ή με την εξασφάλιση ελεύθερου χρόνου 200 ωρών τον χρόνο; Μπορεί είναι η απάντηση και το εργαλείο υπολογισμού το αποδεικνύει

Η μεταφορά στη δουλειά απαιτεί χρόνο και χρήμα. Δεν έχουν όλοι την τύχη να εργάζονται ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από το σπίτι τους. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχαμε καθημερινά μποτιλιαρίσματα στους δρόμους. Χρόνος χάνεται μέσα στο αυτοκίνητο ή το μέσο μαζικής μεταφοράς. Και μαζί με τον χρόνο χάνεται και το χρήμα: το καύσιμο, το εισιτήριο, το φαγητό, ο καφές, το σνακ. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς ποιο είναι αυτό το οικονομικό κόστος πολύ απλά διότι εξαρτάται από τις καθημερινές σας συνήθειες και επιλογές. Όμως το εργαλείο που ακολουθεί θα σας επιτρέψει να τα βάλετε... κάτω.

Πόση ώρα χρειάζεστε κάθε μέρα για να φτάσετε στη δουλειά; Αγοράζετε φαγητό από έξω; Καφέ; Παίρνετε... τάπερ; Τον καφέ σε θερμός; Κάντε τον λογαριασμό και την υπόθεση εργασίας; Πόσο σας κοστίζει η δουλειά και πόσα θα κερδίζατε αν κάνατε έστω και μια ημέρα τηλεργασία; Με δύο κλικ, το εργαλείο του fpress.gr θα σας βοηθήσει να βγάλετε ένα συμπέρασμα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ