Όλα για το "Σπίτι μου 2" σε ένα εργαλείο: το εισόδημα, το ύψος του δανείου, η δόση και τα μετρητά

Όλα για το "Σπίτι μου 2" σε ένα εργαλείο: το εισόδημα, το ύψος του δανείου, η δόση και τα μετρητά

Έτοιμο το πολυεργαλείο για το νέο πρόγραμμα "Σπίτι μου 2": Με λίγα κλικ μαθαίνετε αν είστε δικαιούχος, πόσο δάνειο μπορείτε να πάρετε, πόσα θα πληρώνετε κάθε μήνα και ποιο ποσό απαιτείται σε μετρητά

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και τα ακίνητα που μπορούν να αποκτηθούν μέσω του προγράμματος "Σπίτι μου 2" είναι περιορισμένα ειδικά στις περιοχές αυξημένης ζήτησης, καλό είναι να ξεκινήσει από τώρα η έρευνα για το αν μπορούμε να πάρουμε επιδοτούμενο δάνειο μέσω του προγράμματος Σπίτι μου 2 αλλά και ποιο θα είναι το ύψος του.

Το εργαλείο συνυπολογίζει όλες τις παραμέτρους. Θα επιλέξετε την οικογενειακή κατάσταση καθώς αυτή κρίνει και το εισοδηματικό κριτήριο αλλά και το τελικό επιτόκιο δανεισμού (σ.σ υπάρχει μεγαλύτερη επιδότηση για όσους έχουν τρία ή περισσότερα παιδιά). Θα αναγράψετε το εισόδημα των τελευταίων τριών ετών καθώς αυτό θα κρίνει αν θα πάρετε δάνειο ή όχι. Θα αναγράψετε το επιτόκιο που βρίσκετε στην αγορά για στεγαστικό δάνειο (σ.σ διαφορετικό αν είναι σταθερό, διαφορετικό αν είναι κυμαινόμενο). Τι πληροφορία θα πάρετε; Το μέγιστο ποσό της αξίας του ακινήτου που θα μπορείτε να αγοράσετε (δεν επιδοτείται αγορά άνω των 250.000 ευρώ), το μέγιστο ποσό του δανείου που θα μπορείτε να εκταμιεύσετε, τη δόση του δανείου που αντιστοιχεί σε αυτό το δάνειο αλλά και το ποσό που θα απαιτηθεί σε μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ