Πώς να κερδίσετε 60 ευρώ από τον λογαριασμό του σταθερού τηλεφώνου

Πώς να κερδίσετε 60 ευρώ από τον λογαριασμό του σταθερού τηλεφώνου
Σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές οι οποίοι είτε απέφευγαν να κάνουν κλήσεις από το σταθερό τους προς αριθμούς κινητής τηλεφωνίας, είτε απλώς έβλεπαν τον λογαριασμό να «φουσκώνει» απευθύνεται η FORTHnet με την νέα υπηρεσία που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην αγορά και η οποία αν βρει μιμητές θα οδηγήσει σε μια ακόμη μεγαλύτερη πτώση τιμών προς όφελος των τελικών καταναλωτών.

Το πακέτο υπηρεσιών «FORTHnet 2 Play Απεριόριστα» διατίθεται ήδη στην αγορά με μια καινοτομία: επιτρέπει στον καταναλωτή να πραγματοποιεί ακόμη και 12 ώρες κλήσεις προς κινητά τον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση και με καταβολή μόνο του παγίου. Η υπηρεσία λέγεται «FORTHnet Απεριόριστα» αλλά για τις κλήσεις προς κινητά υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης 720 λεπτά, η δε ελάχιστη διάρκεια της κάθε κλήσης είναι ένα λεπτό.

Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση, η FORTHnet επιδιώκει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της καθώς ρίχνει αισθητά τις τιμές. Μέχρι σήμερα, για 160’ ομιλίας από σταθερό προς κινητό, ανεξαρτήτως δικτύου, ο καταναλωτής πλήρωνε κατ’ ελάχιστο 9,86€. Τώρα, με τις νέες υπηρεσίες Forthnet Απεριόριστα, 160’ ομιλίας από σταθερό προς κινητό, ανεξαρτήτως δικτύου, κοστίζουν 4,78€ maximum, ένα όφελος τουλάχιστον 60,88€ το χρόνο. Εννοείται ότι για ακόμη μεγαλύτερη κατανάλωση τηλεφωνικών κλήσεων προς κινητά, το οικονομικό όφελος γίνεται ακόμη μεγαλύτερο

Οι επιλογές του καταναλωτή είναι συγκεκριμένες:

  • το πρώτο πακέτο με πάγιο 22,90 ευρώ τον μήνα, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα εντός του δικτύου της εταιρείας, κλήσεις προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό και γρήγορο internet ως 24 Mbps.
  • Το δεύτερο πακέτο με χρέωση 27,90 ευρώ τον μήνα, ο καταναλωτής έχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα, κλήσεις προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό και γρήγορο internet ως 24 Mbps.
  • Στο τρίτο πακέτο με μηνιαίο κόστος 37,90 ευρώ, ο χρήστης έχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα, 720 λεπτά (ή 12 ώρες) για κλήσεις προς όλα τα κινητά και αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό, καθώς και γρήγορο internet ως 24 Mbps. Σε όλα τα προγράμματα με επιπλέον 10 ευρώ τον μήνα οι συνδρομητές της Forthnet μπορούν να έχουν υπεργρήγορο internet με ταχύτητες έως 50 Mbps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ