«Οικογενειακά πακέτα» κινητής:Κέρδος έως 20 ευρώ το μήνα - Crash test

«Οικογενειακά πακέτα» κινητής:Κέρδος έως 20 ευρώ το μήνα - Crash test
Έκατσαν και σκέφτηκαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας: «Γιατί να μην δελεάσουμε τους πελάτες μας έτσι ώστε εκτός από τους ίδιους να προσελκύσουμε και τα μέλη των οικογενειών τους». Και κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα «οικογενειακά πακέτα» από τα οποία μπορείτε να κερδίζετε έως 20 ευρώ τον μήνα. Δείτε τις λεπτομέρειες και αποφασίστε.

Στα λεγόμενα οικογενειακά πακέτα, τουλάχιστον οι εταιρείες Vodafone και Cosmote ακολουθούν πανομοιότυπη πολιτική άρα τις οδηγίες που δημοσιεύονται στη συνέχεια, μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σε όποια εταιρεία και αν είστε συνδρομητής.

1.Τα οικογενειακά πακέτα εξασφαλίζουν μείωση στο πάγιο η οποία μπορεί να φτάσει και στα 20 ευρώ. Ενδεικτικά, αναφέρεται ο πίνακας με τις εκπτώσεις που παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Cosmote.

Vodafone

Έκπτωση

Cosmote

Έκπτωση

Unlimited 20

2 ευρώ

Απεριόριστα 20

2,5 ευρώ

Unlimited 25

2,5 ευρώ

Απεριόριστα 25

3 ευρώ

Unlimited 30

3 ευρώ

Απεριόριστα 30

3,5 ευρώ

Unlimited 35

3,5 ευρώ

Απεριόριστα 35

4,5 ευρώ

Unlimited 45

4,5 ευρώ

Απεριόριστα 40

5 ευρώ

Unlimited 50

5 ευρώ

Απεριόριστα 45

6 ευρώ

Unlimited 60

6 ευρώ

Απεριόριστα 55

7,5 ευρώ

Unlimited 75

7,5 ευρώ

Απεριόριστα 70

9,5 ευρώ

Unlimited 100

10 ευρώ

Απεριόριστα 85

11,5 ευρώ

Unlimited 125

12,5 ευρώ

Απεριόριστα 100

15 ευρώ

Unlimited 175

17,5 ευρώ

Απεριόριστα 150

20 ευρώ

2.Για να φτιάξετε ένα οικογενειακό πακέτο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε τουλάχιστον ένα πακέτο συμβολαίου και ενός καρτοσυμβολαίου, ή δύο συμβολαίων με πάγιο που να ξεπερνάει τα 20 ευρώ. Η έκπτωση βέβαια, παρέχεται σε κάθε μέλος ξεχωριστά.

3.Στα οικογενειακά προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά με τα καρτοκινητά. Εκεί το όφελος είναι ότι παρέχεται δωρεάν χρόνος ομιλίας ίσος με το 20% της κάρτας

4.Όταν ανανεώνετε το συμβόλαιό σας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, σας παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε έκπτωση στο πάγιο αντί να πάρετε επιδότηση για να αντικαταστήσετε τη συσκευή σας. Αυτή η έκπτωση, μπορεί να φτάνει ακόμη και στα 20 ευρώ ανά μήνα, ανάλογα με το πακέτο που έχετε. Θα ρωτήσετε την εταιρεία, αν μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την έκπτωση με την έκπτωση που παρέχεται για το οικογενειακό πακέτο. Αν δεν σας παρέχεται αυτό το δικαίωμα, χάνεται ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

5.Εναλλακτική λύση που σας παρέχεται, είναι αντί να πάρετε την έκπτωση επί των παγίων, να εξασφαλίσετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων κλήσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας. Να το σκεφτείτε καθώς ειδικά τα προγράμματα «απεριόριστα» ενσωματώνουν 1500 λεπτά προπληρωμένο χρόνο ομιλίας για τηλεφωνήματα προς αριθμούς της ίδιας εταιρείας. Μήπως αυτός ο χρόνος είναι αρκετός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ