Crash test σε όλα τα συμβόλαια, σταθερής, κινητής και τηλεόρασης με ένα κλικ

Crash test σε όλα τα συμβόλαια, σταθερής, κινητής και τηλεόρασης με ένα κλικ
Σε καιρό κρίσης και το τελευταίο ευρώ έχει σημασία.

Το fpress.gr, μέσω του "εργαλείου" της Ε.Ε.Τ.Τ., που ομολογουμένως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, σας παρουσιάζει ένα εργαλείο αγοράς για τα συμβόλαια κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, όπως επίσης και για τα πακέτα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Το συγκεκριμένο εργαλείο, ανάλογα με τις ανάγκες σας σας δίνει την δυνατότητα να πληροφορηθείτε με ένα κλικ πόσο θα σας κοστίσουν οι υπηρεσίες που ζητάτε.

Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε τα «κόλπα» και τα ψιλά γράμματα των τιμοκαταλόγων που εφαρμόζουν οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καλό θα είναι να δείτε αναλυτικά όλα όσα περιλαμβάνει το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψετε. Και σε καμία περίπτωση το εργαλείο της Ε.Ε.Τ.Τ. δεν αποτελεί προτροπή για την υπογραφή συμβολαίου. Το δημοσιεύουμε μόνο για ενημερωτικούς λόγους.

Tο Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών Προϊόντων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, το "εργαλείο" δηλαδή, είναι μία οργανωμένη προσπάθεια της Ε.Ε.Τ.Τ. να αποτυπωθεί με ενιαίο τρόπο το σύνολο της πληροφορίας που αφορά στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σταθερής και κινητής πρόσβασης.

Το Σύστημα προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να εξετάσει με ενιαίο και ενοποιημένο τρόπο τα εμπορικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Κάντε τον υπολογισμό για το πόσο αντέχει η τσέπη σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ