Τι είδε ο γκατζετάκιας: κινητό με δύο οθόνες και συσκευή χωρίς κοριούς

Τι είδε ο γκατζετάκιας: κινητό με δύο οθόνες και συσκευή χωρίς κοριούς
Όσοι είχαν την τύχη να επισκεφτούν την έκθεση MWC (Mobile World Congress) στην Βαρκελώνη, είδαν από κοντά τα καινούργια κινητά τηλέφωνα που εμείς οι κοινοί θνητοί θα πάρουμε στα χέρια μας ύστερα από τουλάχιστον τρεις μήνες. Ευτυχώς, υπάρχουν και οι περιγραφές ώστε να γνωρίζουμε από τώρα τι θα προσφέρει το κάθε μοντέλο.Ιδού λοιπόν. Από όλα έχει ο κατάλογος: από τηλέφωνο με δύο οθόνες μέχρι και κινητό κατά των …κοριών.

Yotaphone

Ξεκινάμε την περιήγηση με το Yotaphone. Το ντεμπούτο του, το έκανε πέρυσι στη CES στο Las Vegas αλλά πλέον έχει εκσυγχρονιστεί. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει δύο οθόνες: Στη μία πλευρά υπάρχει μια οθόνη πέντε ιντσών με ανάλυση 1080p ενώ η δεύτερη είναι 4,7 ιντσών με εξίσου καλή ανάλυση. Γιατί το τηλέφωνο πρέπει να έχει δύο οθόνες; Για να κάνετε περιήγηση στο internet, να διαβάζετε βιβλία και να δέχεστε κλήσεις ή …όλα αυτά μαζί. Πραγματικό πρόβλημα θα είναι μόνο οι …δαχτυλιές.

Blackphone

Για το blackphone θα έχετε ακούσει ή διαβάσει. Άλλωστε, το έχουμε παρουσιάσει το μοντέλο και εδώ στο fpress.gr. To blackphone είναι εφοδιασμένο με ειδικό μηχανισμό προστασίας ώστε να αισθάνεστε ασφαλείας απέναντι σε ιούς κατασκοπίες από την NSA και άλλους εχθρούς. Δεν είναι ένα τηλέφωνο το οποίο θα προτιμήσετε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (αν και διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, μνήμη 2GB ΡΑΜ και αποθηκευτικό χώρο 16 GB) αλλά για τη δυνατότητα ασφαλείας.

Samsung S5

Έχουμε κάνει αναλυτική παρουσίαση. Αν σας διέφυγε, μπορείτε να την θυμηθείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ