To 5c και το 5s μας …τελείωσαν. Ζήτω το I-Phone 6

To 5c και το 5s μας …τελείωσαν. Ζήτω το I-Phone 6
Είναι απίστευτες οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι πολυεθνικές για να κρατηθούν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, κάτι άλλωστε που «θρέφει» και τις πωλήσεις τους. Πριν προλάβουμε καλά-καλά να αφομοιώσουμε την έλευση των νέων συσκευών I-Phoneέχουν ήδη αρχίσει οι διαρροές για το …διάδοχο τηλέφωνο.

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι η αποδοχή των δύο καινούργιων συσκευών –Ι-Phone 5cκαι IPhone5s δεν ήταν η αναμενόμενη. Ίσως φταίει το γεγονός ότι το Iphone 5c υποτίθεται ότι θα έπαιζε το ρόλο του… Ι-Phoneτων φτωχών και τελικώς αποδείχτηκε πανάκριβο τουλάχιστον στην ελληνική αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η Apple, φέρεται να ετοιμάζει ένα ριζικά ανανεωμένο μοντέλο σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg. Αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Το επόμενο μοντέλο (ή μοντέλα) θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες με γυαλί που θα είναι κυρτό στις γωνίες και θα περιλαμβάνουν αισθητήρες που θα μπορούν να ανιχνεύουν τα διάφορα επίπεδα πίεσης στην οθόνη. Το μέγεθος της οθόνης θα είναι 4,7 και 5,5 ιντσών, πλησιάζοντας αρκετά την κυρίαρχη εμπορική τάση.

Θα επιβεβαιωθεί η ονομασία; Θα είναι κυρτή η οθόνη. Κρατήστε μικρό καλάθι. Έχουμε συνηθίσει σε διαρροές οι οποίες διαψεύδονται... Δείτε το video που ετοίμασε ο ανταποκριτής του Bloomberg. Eκτός από την ανταπόκριση θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα και τα πλάνα για το πώς κατασκευάζονται τα I-phone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ