ΣΟΚ: Η Wind κατάσχει σπίτι για οφειλή 2.200€

ΣΟΚ: Η Wind κατάσχει σπίτι για οφειλή 2.200€
Στο "σφυρί"  βγάζει η Wind για χρέος ύψους 2.200 ευρώ την κατοικία μιας τετραμελούς οικογένειας στον Πύργο Ηλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι αποτελεί την κύρια κατοικία του οφειλέτη, ενώ πολιτικές οργανώσεις και κάτοικοι του Πύργου ξεκίνησαν αγώνα για να εμποδίσουν τον πλειστηριασμό.


Οπως αναφέρει το Σωματείο των εργαζομένων στην Wind "η είδηση αυτή μας δημιούργησε πλημμύρα συναισθημάτων, όπως οργή και αηδία προς τους διοικούντες της εταιρίας όπου εργαζόμαστε και είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το τραγικό και άδικο γεγονός. Δεν μας εξέπληξε, αφού η διοίκηση της WIND (σ.σ. υπό τον κ. Νάσο Ζαρκαλή (φωτό), δείχνει ακόμα μία φορά το πραγματικό «κοινωνικό πρόσωπο» που τους διακρίνει και όχι αυτό που παρουσιάζουν στις διαφημίσεις.

Διαφημίζουν ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους τους. Νοιάζονται τόσο πολύ που έχουν φροντίσει ν’ απολύσουν 900 συναδέλφους μας τα τελευταία 5 χρόνια. Τους απασχολεί τόσο πολύ το καλό μας που θέλουν να μας πετάξουν σε μια νέα εταιρία «χωματερή», χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας , με μισθούς πείνας και χωρίς εργασιακά δικαιώματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η WIND προχωρά σε πλειστηριασμό ακινήτου.

Ένα χρόνο πριν, λίγο έλλειψε να βγάλει στο σφυρί το σπίτι και άλλης οικογένειας στην Αθήνα, πάλι για μερικές εκατοντάδες ευρώ. Λόγω όμως των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν, η δικαστική δίωξη σταμάτησε και ο πλειστηριασμός "πάγωσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ