Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων
Τα νέα και οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εδώ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Εκτός ελέγχου!"

Η εφημερίδα γράφει ότι: " Καρατομήθηκε η γεν. γραμματέας Κοινοτικών Πόρων επειδή κατηγόρησε την αν. υπουργό Εργασίας για "κακοδιαχείριση και περίεργες αναθέσεις". Εκρήξεις στην κυβέρνηση! Κάθε ημέρα και χειρότερα".

ΕΘΝΟΣ: " Πτωχεύσεις εξπρές με δεύτερη ευκαιρία"

Η εφημερίδα σημειώνει: "Οριστική απαλλαγή από τα χρέη εντός διετίας και δυνατότητα επιχειρηματικης επανεκκίνησης. Εξονυχιστικοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ για να μπλοκάρουν οι δόλιες πτωχεύσεις. Φαστ-τρακ διαδικασίες για τη διάσωση επιχειρήσεων με "κούρεμα" οφειλών"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Δικαιοσύνη δεν... εκβιάζεται"

Η εφημερίδα γράφει ότι: " Η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας: Με ψήφους 16-9 ανέτρεψε τη γνώμη του εισηγητή και έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των σταθμών. Σφοδρή επίθεση των Ένωσης Δικαστών για "μεθόδους" σπίλωσης που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα" μετά την "επίθεση" κατά ανώτατου δικαστή"

ΕΣΤΙΑ: "Απελύθη δημόσιος υπάλληλος

Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι μια ανώνυμη εταιρεία του Δημοσίου, με κύρια αποστολή την "συλλογή, επεξεργασία, αξιολόγηση κια πώληση" ειδήσεων και φωτογραφιών.Μια λανθασμένη απόδοσις των λεγομένων του Ταγίπ Ερντογάν στο ρεπορτάζ του ανταποκριτή του στην Άγκυρα αποτέλεσε την αιτία για την απόλυσή του.

Η ΑΥΓΗ: " Ουαί υμίν. Φαρισαίοι κομισταί"

Η εφημερίδα γράφει ότι "Εκπρόσωποι του χρεοκοπημένου συστήματος διαπλοκής επιτίθενται σε κυβέρνηση και "Αυγή", με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση του ΣτΕ και τον νόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: " ΑναΣτΕνάρια"