Η αναπάντητη...βιντεοκλήση του Δ. Γιαννακόπουλου της ΒΙΑΝΕΞ στην αναπλ. υπ. Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη

Η αναπάντητη...βιντεοκλήση του Δ. Γιαννακόπουλου της ΒΙΑΝΕΞ στην αναπλ. υπ. Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη

θα περιμέναμε να συμβούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να απαντήσει η κ. Αγαπηδάκη  ή να παραιτηθεί.

Ποιος είδε την ανακοίνωση-απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ηγεσία του υπ. Υγείας και δεν την σχολίασε. Επαναφέρουμε αυτό το θέμα διότι, αναμφίβολα, με βάση αυτά που θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω, θα περιμέναμε να συμβούν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να απαντήσει η κ. Αγαπηδάκη στον κ. Γιαννακόπουλο με όποιον τρόπο επιλέξει ή να παραιτηθεί. Αντί αυτών προτίμησε να πάρει πίσω την αρχική της απόφαση.

Το video του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ -κατά της αναπλ. υπ. Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη- για το θέμα της συνταγογράφησης των αντιγριπικών εμβολίων ήταν...καταπελτικό. Σταχυολογώ, ενδεικτικά "...γιατί πρέπει να πηγαίνει ο ασθενής και να δίνει 50 ευρώ για κάτι που μπορεί να πάρει απ' ευθείας από το φαρμακείο με 10 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος για το κράτος...". "...το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι έχεις πληρωθεί, όπως είχες πληρωθεί και από τις άλλες εταιρείες για να κάνεις τις διατριβές σου. Του χρόνου να πας να το πάρεις μέσω του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Ερευνας & Τεχνολογίας, που το έχετε κάνει μαγαζάκι και εξήγησε στον ελληνικό λαό για δεν τόχει..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αμοιβές του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ είναι υψηλότερες από τα κέρδη της επιχείρησης

Ο Αδωνις θα επαναφέρει το 2025 τους μισθούς του 2009 - Καταγγελίες για τους "φθηνούς" θερμοσίφωνες

Για να συνεχίσει αφήνοντας αιχμές και για τα υψηλότερα κλιμάκια, λέγοντας "...γιατί κάποιος πιο πάνω δεν της λέει, ρε μ....τι κάνεις; Δεν το καταλαβαίνω αυτό, όταν η κυβέρνησή σας με παρακαλούσε να το φέρω, παρόλο που χάνω (σ.σ. τιμή εισαγωγής στα 9 ευρώ), το έκανα για τον Ελληνα και εσύ τώρα θέλεις να τα βάλω στον κ...μου;"

Το ενδιαφέρον; μέχρι τώρα ουδεμία αντίδραση έχει υπάρξει είτε από την κυβέρνηση είτε από την Ειρήνη Αγαπηδάκη ή τον ίδιο τον υπ. Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Δείτε το video του επιχειρηματία που ανέβασε στα social media. Εμείς, χαριτολογώντας λίγο λέμε ότι αυτή είναι η "αναπάντηση video-κλήση", αφού εκεί ο Δ. Γιαννακόπουλος αναφέρει όλα αυτά για τα οποία δεν πήρε απάντηση!!!

ΟΑΚΑ: Οχι και κεραυνός εν αιθρία.

Το 2004, σύμβολο μία χώρας που διοργάνωνε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη αντιδιαστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη η παράθεση μας για το θέμα του στεγάστρου Καλατράβα, στο ΟΑΚΑ. Κεραυνός εν αιθρία; όχι δα, θυμάμαι τον Πέτρο Γαλακτόπουλο, Ολυμπιονίκη και πρώην πρόεδρο του ΟΑΚΑ να αναφέρεται χρόνια πριν σε έλλειψη συντήρησης "...είδα σκουριές, ήρθε η τεχνική ηγεσία και λέει πρόεδρε εδώ θέλουμε συντήρηση.

Μετά βλέπουμε ότι έχει λήξει-ήταν η εποχή των μνημονίων- όταν από την κατασκευάστρια εταιρεία ζητήθηκαν 17-18 εκατ. για να γίνει η συντήρηση...". Σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στα δέοντα, εκταμιεύοντας 57 εκατ., όπως επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το 2018 είχε γίνει...viral video όπου είχε καταγραφεί ταλάντωση των κερκίδων- κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για ολική παραμέληση τα προηγούμενα χρόνια, μίλησε (ΕΡΤ) ο Χρήστος Βολικάκης, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας να συμπληρώνει πως...περνούσες και σε έπιανε η καρδιά σου, όλα διαλυμένα, σπασμένα, ούτε να καθαρίσουν δεν έρχονταν. Και τώρα, δράση αναλαμβάνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας που σε συνεργασία με επιστήμονες του Πολυτεχνείου θα διερευνήσουν τα επίμαχα στοιχεία της μελέτης που οδήγησε στην αναστολή κάθε δραστηριότητας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ