To colpo grosso του Ιβαν Σαββίδη με τους Ινδούς και η ισχυροποίηση της θέσης του στην Ελλάδα

To colpo grosso του Ιβαν Σαββίδη με τους Ινδούς και η ισχυροποίηση της θέσης του στην Ελλάδα

Ο Ινδός Πρωθυπουργός είχε εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την απόκτηση μίας "πύλης εισόδου" στην Ευρώπη

Στην προ μηνός επίσκεψη του Ναρέντρα Μόντι στην Αθήνα είχε εκφραστεί δημόσια το Ινδικό ενδιαφέρον για την απόκτηση μίας "πύλης εισόδου" των προϊόντων της χώρας του στην Ευρώπη. Ο Ινδός πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί σχετικά για την κατάσταση σε ΟΛΠ, Αλεξανδρούπολη κ.α με την ελληνική πλευρά να "ρίχνει στο τραπέζι" τον ΟΛΘ. Εκτοτε το θέμα φαίνεται να ξεχάστηκε. Και όμως όχι, έγκυρη πηγή του fpress υποστηρίζει ότι ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο να πουλήσει (ή να συνεργαστεί στρατηγικά) με τους Ινδούς έχει δείξει ο Ιβάν Σαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα "μαστουρωμένα" πρόβατα, οι προοπτικές της lavipharm και η ζημιά που υπέστη η AGROFRODIS στο Βόλο

Φοβήθηκαν μην πάθουν... Κατρούγκαλο και "άδειασαν" τον Θεοχάρη. Γιατί οι Ελληνες κόβουν το λάδι

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΛΘ ο (και) πρόεδρος του ΠΑΟΚ, φέρεται σύμφωνα με την πηγή μας, να είναι θετικός και ανοιχτός σε όποιο ενδεχόμενο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και μέχρι μετοχικές εξελίξεις. Το πιθανότατο είναι πως, το θέμα θα συζητηθεί στην επικείμενη αποστολή του Κώστα Φραγκογιάννη στην Ινδία το φθινόπωρο. Το "λιμενικό" μαθαίνω ότι, θα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη καθώς, αυτή την φορά- σε αντίθεση με προηγούμενες- ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας είναι αυτός που συζητά την αποεπένδυση του από τον ΟΛΘ ή την στρατηγική-μετοχική συνεργασία.

Οπως σας γράφαμε χθες, ο ΟΛΘ, συμφερόντων του επιχειρηματία, κρίθηκε προτιμητέος επενδυτής για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής ποσοστού 67% στο λιμάνι του Βόλου. Επειδή έχει χυθεί πολλή μελάνη για το μέλλον του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στη χώρα μας και έχουμε διαβάσει αλλεπάλληλα δημοσιεύματα ότι ξεπουλάει, φεύγει, τον διώχνουν οι Αμερικάνοι κλπ, η χθεσινή ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, σηματοδοτεί εξελίξεις. Διότι είναι δεδομένο ότι στην περίπτωση που οι Ινδοί παραμείνουν ζεστοί για την απόκτηση λιμανιού και αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον τους στο επικείμενο ταξίδι Φραγκογιάννη στην Ινδία, τότε ο πρόεδρος Ιβάν είναι... καβάλα στ' άλογο έχοντας υπό τον έλεγχο του δύο λιμάνια κομβικής σημασίας.

=====================================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ